Бажаю вiд серця...

Бажаю, від серця, терпіння і сили.
Здоров*я, любові, будь гарна і мила!

Погоди і квітів! Пісень і дарунків!
Сімейного щастя, тепла й поцілунків!

Достатку і слави, близьких розуміння.
Надії і дружби, добра і везіння!

Завзятості, успіхів, миру й спокою...
Хай Ангел й Господь будуть завжди з тобою!

                Подрузі Лілі у День народження.
                22. 07. 2014 рік.


Рецензии
А я Вам бажаю того, що сам1 соб1 бажаете!
З повагою -

Николай Набитович   30.07.2014 17:26     Заявить о нарушении
Дякую. Успіхів і вдачі! З теплом

Раиса Андрейчук   01.08.2014 21:38   Заявить о нарушении