***

Прабудицеся людцы ад сну
раскрывайце шырэй свае ляпы
я здалёк вам гарэлку нясу
я змарыуся як блудны сабака

мае руки трасуцца як лист
Што зимою застауся на дрэве
хай баян разарве гарманист
хай шырэй адчыняюцца дзверы

хай мужы сёння пьюць и пяюць
хай ***раць жанчыны у поли
хай сегодня усе узнаюць
што бухаць я не кину НИКОЛИ


Рецензии