Нина Абукароваз
Гуьрчегвилиз авач кьадар.
Рик! михьи я, вични зирек
Лезги чилин лезги дестек.
Яргъара вич ават!ани,
Лезгистада авашт!ани
Кхьизва шиир лезги ч!алал,
Лезгидин сес хкажун патал.
Лезгистандин дамах я вун
Чи мурадни, гьевес я вун.
Аваз хьурай гъиле къелем
Рик! шад хьурай, сагъвал
мягькем.
Свидетельство о публикации №114072109932