Эпiтафiя школьнаму педанту

On a Schoolmaster in Cleish Parish,
Fifeshire
     Р.Бёрнс

Што, чорт, Віллі М. ты змог узяць,
Дык пеклу не пашкодзіць.
Дай чарцянятаў навучаць -
Такіх з іх д'яблаў зробіць!..


Рецензии