Щоб колись дiстатися до мрiй

Не ховайте крила у шухляди,
Хоч усі системи дали збій,
Краще їх за спиною тримати,
Щоб колись дістатися до мрій.

Хоч, нехай здається, крила зайві
І душа розтрощена у пил,
І дощі раптово змили барви,
Ви нізащо не зрікайтесь крил.

І коли пагано вам - злітайте,
Та паріть сміливо над усім...
Не ховайте крила, не ховайте,
Дайте небо і свободу їм.


Рецензии