Ранок

Ось сонця промінчик з’явився,
На сході до неба пробився,
Побачив зеленеє диво,
Що землю покрило красиво.

Десь каркнула раптом ворона
Так тихо неначе ще сонна,
А тут й горобці обізвались,
Цвірінькають гучно – заспались.

Ранковим повітрям дихнути
І можна про спеку забути,
Воно прохолодне і чисте,
Що кожному в світі корисне.

І хочеться жити й співати,
Де хочеш ходити й літати,
Бо диво зелене безкрає
Усіх нас у світі тримає.

Якби мене сонце почуло
Й про спеку, що робить, забуло,
Хай буде у день як в цей ранок,
В чудовий зелений світанок.
21.07.14.



Рецензии