Мила моя, я тебе кохаю!

                Я твiй улюблений человечiк
                Ти моя зайка
                Ми створенi один для одного
                Разом ми непереможнi..!


*

З тобою, життя моэ, я завжди,
Тебе одного я не залишу нiколи!
Ти менi даруэш щастя. в якому я потребую,
Вiд слiв твоiх, нiжних як ти сама, я нiяковiю...

Я твiй, ти моя, ми разом назавжди,
Нiчто и нiщо нас не розлучить, нiколи..!


*

З тобою буду я, i в здоровi,
                i в хворобi,
                i в щастi,
                i в горi..!

Ми як двi троянди рiзних садiв,
                якi один без одного не бывають...

Вони разом з'являються, разом растуть,
Разом розцвiтають i романтично в'януть..!

*

Наша любов - вона неповторна,
Вiд вiдстанi не залежить,
Вона так щира i  красива...!

Сонечко моэ, життя моэ, любов,
                будь зi мною...

Без тебе, зайка, не буде iснувати,
                свiт мiй,

Мила моя, менi потрiбна лише любов твоя,
                лише дух твiй..!


*

Рiдна, я тебе кохаю!
I цiлу вiчнiсть з тобою провести я хочу!


Рецензии