Наснилося

Наснилося мені, що більше не стріляють,
Що більше не війна, а тиша навкруги.
І люди із домів нікуди не тікають
Та у чужом краю ніхто не погинає.
Всі друзі відтепер, ніхто не вороги.

Наснилося мені, що надворі співають,
Веселий мій народ від щастя захмелів.
Що люди не від куль, - від старості вмирають
І, що своїх батьків їх діти поховають,
Але не навпаки: батьки - своїх синів.

Наснилося мені, що ти мене кохаєш.
Твій погляд чарівний сказав усе без слів.
Він розповів мені про все, що відчуваєш,
Він розповів мені, що попри все чекаєш.
Що є на світі ти, мені він розповів.

Наснилося мені, що щастя поряд з нами...
Від вибухів вночі прокинувся я знов
І боляче мені твереземи очами
Десь бачити той мир далеко за горами...
Якби ж не тільки сон, що швидко так пройшов.


Рецензии
Господи, сделай так, чтобы сон поскорее стал явью!
С уважением, Наталья

Деревянко   26.08.2014 22:40     Заявить о нарушении
Ох, скорее бы!!! Спасибо, Наталья.
С уважением, Александр.

Александр Сечин   24.01.2015 13:41   Заявить о нарушении