Дуже скучила

Забуваю твоє обличчя:
Очі, усмішка… Де ти, любий?
Духмяні, наче полуничка
Твої ніжні, солодкі губи.

Дуже скучила за тобою,
В кожнім хлопці тебе шукаю.
Я тоді здалася без бою,
Та у мріях і досі плекаю.

Приспів:
Нехай твоє небо розквітне зірками.
Я їх намалюю любові руками,
У серці твого полуничного неба…
Я дуже сумую, жаданий без тебе.

Рук твоїх пам’ятаю тремтіння.
За вікном черемшини просідь.
Я сиджу на твоїх колінах…
Поцілунки неначе роси.

Я на тебе коханий чекаю.
Де ти? Кличу, мов біла лелека.
Загубилась у мріях, блукаю…
Ти так близько і так далеко.
00:44
20.07.14.


Рецензии
Песня. Пусть скорее мелодия прийдет)
очень красиво! нежно так... и грустно..

Ксана Поликарпова   20.07.2014 04:34     Заявить о нарушении