Клятва

Або воля, або хрест
Патріотів клятва й тест,
Оборонців Батьківщини,
Української родини.

Для хоробрих клятва ця
Філософія уся,
Або вільними пожити,
Або голови зложити.
               
Хто на нас ще нападе,
Той могилу тут знайде
І побачить ворог наший,
Патріот боєць найкращий.
20.07.14.



Рецензии