Песня

Song (Had I a cave...)
   Р.Бёрнс

Мне бы схавацца ў пячоры дзікой,
Дзе вятры выюць, грукоча прыбой:
Слёзы б там выплакаў,
Да смерці б там шукаў
Здрадай разбітаму сэрцу спакой.

Ты, найфальшывая жанчына ў свеце,
Вернасці клятвы твае носіць вецер!

Здрадзе
З любоўнікам смейцеся, радыя.
А ці ў душы тваёй
Ціша, спакой?


Рецензии