Хлопчик

Пробач,пробач,пробач
Я був такий жорстокий,
Зломав твій зі мною рай,
Наш соловейко полетів  у небо.

Увесь той біль,пробач
Я-жахливий злочин снів твоїх
Не плач,возьми моє ти серденько.
Чекай!Я чека на тебе,люба.

Ти пита мене,чом я так роблю?
Але,пробач,я поясню..
Хлопчик твій той-кліше,
А я-для серцебиття й більше.


Рецензии