я кохаю и чекаю

Я кохаю тебе без причини,
Я кохаю тебе просто так,
Я сумую без тебе , скотино,
І говорю який ти дурак ,
І навіщо тобі та Росія?
І навіщо тобі вона?
Коли є моя Україна!
Де для тебе завжди весна.
Ти поїхав бо в тебе робота,
Ти поїхав бо в тебе вона!
Ота дівка яку не кохаєш,
І з якою завжди зима.
Та чи знайдеш ти з нею щастя?
Та чи буде у вас сім’я?
всеодно ти її не кохаєш
так навіщо ж тобі вона?
Та хіба ти не пам’ятаєш,
Ті цілунки солодки мої?
Не повірю ,що ти не згадаєш
Як щасливі з тобою були.
Ти не будеш із нею щасливий
Бо кохаєш мене одну
Так навіщо ж життя ламати
Коли я тебе йдосі жду!


Рецензии