Натхнення безкрай

Спалахують в небі ліхтарики-зорі,
мов душі крилаті, що сяють в бездонні.
Зникають у тиші п’янкій, загадковій 
з’являючись знову у музиці, віршах,
дорогу освітлюють в ніжнім тремтінні,
цілують і пестять омріяну даль
у вічнім мовчанні… Їх радість, печаль,
і  мудрість незаймана з поглядом зливи 
ніким не придумане – щастя бурхливе
утоплює дні помилкових бажань,
в сіянні зірковім натхненна безкрай.


Рецензии
Яскраво написано. Ви справжній майстер слова...

Ли Чень Дао   19.07.2014 01:33     Заявить о нарушении
Чи майстер скаже час, а я вчусь без упину. Вдячний Вам Ли за слова підтримки. До зустріч... Віктор...

Виктор Сурженко   03.08.2014 17:55   Заявить о нарушении