Березень

Березневі бурульки закапали,
Мов льодяники скраплених сонць,
Та слизькими тримаються лапами
Ще сніги за дахи, і либонь

Вже недовго чекати зосталося.
Це і півень вже майже збагнув –
І крихким кукуріченням бавиться,
Мов крикливиця, кличе весну.

10-20.01.06


Рецензии