Лютий

Лютує щем, надія десь чатує
За гратами лютневих перспектив.
І мозок мій ніяк не зметикує –
Чи то зима, чи то модерний стиль...

І візерунки льодові скляніють –
Вигадливі стовимірні кольє...
Чи то є сон, чи то свідомість вії
Примружує і підсвідомість п’є...

11.01.06


Рецензии