Колы КиньТавра вкорбыть хевра,

Ты ж Ёго ны займэсся.
Но бытом заростэш вэсь

Колодяз – с корбыё, бы й трэба.
Ны на выровцы відро с цынк.
Колы ж зробы всэ гэто, ек ты
І так увэсь у в жытц!

Ну, васілёчак я зь у жыце.
Ці й кволы лотаць так собі б.
Ны на бобах остався в хыжых
Шалёных добрых Кіз.

Чого ш то гэто Кінь вжурывся!..
Чого зном хочу. А!.. дочці п
Ек одмолыты журафынкы ж,
Шо фкынулі жыдкі.

Ну, вот она, моя кровынка!
Тут гондэ йій пЕть рік шч.
То дай хоть фотком прытулытысь,
Обнеты, гух, ах, Лунк!..

Кому, кому нысті слёзу,
Шо пЕ но та Козуль.
Дала ведь матка шчесце
Кахаць яе ў пасцелі й. Калі схачу.

Да й вот: на паўналунь ражу,
Ліш НойВый Год с ЧаўНуў.
Не! Гэ фсэ так но ф гусь.
СпляНірВаць тре сямЮ! Шоб в лужу Жебку муж.
Ну, а сама? Куру но – бычк ф какСтруль.

Ну, й я важу дачуль: у сад, адтуль,
Супкы вару, пыдлогы тру.
В Бычків така нагук!
Ты Тігр! Ты і в тюрму шызуньськ,
Раз птічок так фшчыпнув ж.

… А деткі – хто де уш!
Бо і втара не Рак Швыртак:
КахХала зь азь Стрылка.
Не грабль рабынь ізавр впырла ш.


Рецензии