***

Посмішка до посмішки
повернула в лад.
Люди й не здогадуються
що вони чийсь клад.

Люди зависають
слухаючись якусь байду.
В них повно ще запасу
дурного мигдалю.

Але все знов зникає
і наступає мить.
Змінити щось у собі
щоб полонити світ.


Рецензии