венера
померти в парижі поряд
побачити можна все
що змінює нас з тобою
в четвер обіцяли дощ
та відключили воду
в літню спеку отримати спокій
просто віддавшись морю
в числах календаря
шукати загублені речі
нічого не знайти
та обійняти за плечі
дерева завжди мовчать
пустивши коріння як глибше
на нас чекає обурена смерть
та хто бачив її в обличчя?
в числах календаря
дивитись на вихід із піни
маленької, як дитя
і доброї, як дельфіни
чому поховалось все
що бачило вибухи в небі
моя любов чиста і світла
та смертна, пробач, венеро.
Свидетельство о публикации №114071509151