непазбежнасць

Пялёсткі адарваныя. Тапталі ногі  іх...
І сэрца некахага адчай навек заціх
Заціх жа ён не з радасці. Не з шчасця-забыцця...
Пялёсткі тае кветачкі не маюць больш жыцця.

А ці было каханнем усё? Ці гэта - не падман?
Ты зразумей -няма мяне... Цяпер ты сам-насам
Не жалься, не тужы, анёл ... Настане шчасця час!
Змагайся за жыццё сваё. За шчасце, што для нас.


Рецензии