Пробач

Розкажи,як ти?
Де живеш?В якому місті?
І які співаєш пісні?
Розкажи,де ти?
Чи ти скучила за мною?
Розмовляю сам з собою
А ти!

Приспів:
Мене пробач!
Але ти повинна знати
Кого і як любити
Усе життя чекати
Боготворити
Я не мусив говорити
Я хотів тобі сказати
Але так бракує слів
Бо в душі моїй

Одна ти!Бо в душі моїй одна ти
І ревуть залізні грати,в душі
Одна ти!Замість серця три карати
І нема чого чекати,в житті

Розкажи,як ти?
Я стояв посеред неба
Мені іншої не треба!
Підскажи,де ти?
Я упав би на коліна
Ти любов моя єдина!
А ти!

Приспів:
Мене пробач!
Але ти повинна знати
Кого і як любити
Усе життя чекати
Боготворити
Я не мусив говорити
Я хотів тобі сказати
Але так бракує слів
Бо в душі моїй

Одна ти!Бо в душі моїй одна ти
І ревуть залізні грати,в душі
Одна ти!Замість серця три карати
І нема чого чекати,в житті
            14.07.14


Рецензии