Л тн й дощ

І знову дощ,
Такий духмяний!-
Це пахне літо молоде
І свіжість неймовірно пянить
Немов троянда,що цвіте.

Всміхнуся сонцю
І долоні підставлю теплому дощу.
Радію митті цій казковій,
Живу,надіюсь і люблю!!!!


Рецензии