Хвилi

Слова мов хвилі,
Б’ють лише
сильніше,
А вчинки, мов каміння,
Не зібрать,
І тільки почуття порушать тишу,
І тільки почуття продовжать надихать,
На подвиг,
На звитягу,
І на рими,
На все святе,
І світле,
На життя,
Слова мов хвилі,
Так це правда,
Звісно,
І від хвиль
Хай зміниться буття!
15.07.2014


Рецензии