Я не твоя тень

Ren; Magritte:The lost jockey, 1926

ЗА ОБЕ  УПЛЕТАЙ  ЩЕКИ
ДИАЛЕКТЫ,
            ЯЗЫКИ

ТЕНЬ ИХ
НАША  ПАНТОМИМА,
ПАССИВНОСТИ ВЕРБЛЮД,
РЕФЛЕКСЫ,
   РЕПРОДУКЦИИ,
        ПОДАРКИ ПИЛИГРИМА...


Рецензии