Дзявочая вечаровая
Вечар паволі
Стужкі туману сцеле...
Я на спатканне
Сёння з каханым
Выйду ў сукенцы белай.
Нізка над гаем
Зорка мігае,
Cэрцайку стала цесна,
Там салавейка
Міла спявае
Песеньку для нявесты.
Вузкай сцяжынкай
Светлай пушынкай
Я палячу да гаю,
І на ўчарашнім
Месцейку нашым
Любы мяне спаткае.
Рукі, як крылы,
Мілы раскрые
І прыгарне да грудзей!
І да світання
Ласкам кахання
Месячык сведкам будзе...
Зб."І гаспода мая,і мой храм"
Свидетельство о публикации №114071400718