Розмалюю твiй сон

Розмалюю твiй сон в синій колір —
колір моїх очей.
Ти затьмарив мій розум, негідник.
Ти, напевно, не знаєш жалю.
Відпусти, я благаю, на волю,
відпусти, я прошу, бо пече.
Ти гадаєш тебе я не гідна?
А я навіть тебе не люблю.

Розфарбую твiй сон у блакитний.
Ти затьмарив думки темно-карим
і від цього в серці пече.
Ти художник напрочуд швидкий.
Серед ночі краще будь пильним.
Відраховуй серця удари.
Не розплющуй до ранку очей —
заплямуєш блакитним думки.


Рецензии