Огнепоклонница

To me stuck, not to dislodge the prefix "ex"
Lose to life any interest. Ex-son,
the ex-grandson, former citizens,
Former admirer, but still a fan,
You nights brought in the morning, flowers,
And setting them secretly on the windowsill.
Idol Creator himself as warlock-idolater.
Now the cause of your troubles,
frustrated lover.
Long ago I lose peace and sleep..
You my pain, the guilt of my insomnia.
Sitting in the night cafe,don't know now who.
beautiful ognepoklonnik.
V.Bogachev

Для тех  кто   не  смог   перевести...


Ко мне  приклеилась, не отодрать,
приставка  "экс"
Теряю  к  жизни всякий  интерес.
Экс-сын, экс-внук, экс- гражданин
своей страны,
Экс-воздыхатель, но по-прежнему
поклонник,
Тебе ночами приносивший по  утрам
цветы,
И  клавший  их тайком на  подоконник.
Кумира сотворивший сам  себе
как чернокнижник-идолопоклонник.
Теперь  виновник бед твоих,
несостоявшийся любовник.
Давно я потерел покой  и   сон..
Ты боль моя, вина  моей  бесонница.
Сидящая  в  ночном  кафе,не  знаю
нынче  с кем.
красавица-огнепрклонница


Рецензии