Пiднятий прапор

Піднятий прапор,
Мов живе вітрило,
Як хочете країну не зламать,
Їй не зламати дужі,
Білі крила,
До мрії шлях під силу подолать,
Її бажали вбити,
І вбивали,
Її гнобили
І не раз товкли,
Та з попелу калина
Проростала,
І щовесни кохали солов’ї,
Ми встоїмо їз вірою у Бога,
А перемігши підемо у Храм,
Де душу зцілимо
І рани з поля бою,
Перед світанком стелиться туман!
14.07.2014


Рецензии
Прекрасний і звитяжний вірш! Україна переможе!

Ли Чень Дао   14.07.2014 18:44     Заявить о нарушении