Мигновение

МИГНОВЕНИЕ

Звездите ме разглеждат
примирено.
Вятърът е кротнал,
невидим.
А смехът ти сладко
упоено,
гали ме с лицето на любим.

Коте
през градината премина.
Куче тишината
нарани.
Скри смеха ти...
Вечерта изстина
и пейзажът
с мрака
се смени.
14.06.2014г.


Рецензии