Зун цуьк жеда

 Мад фена вун зин виликай
 Вил хкажна килигнач заз
Зав гвайди вин дерт тирт1ани
К1ан хьаначир ваз .зун акваз

Хьанач завай кьулухъ хикиз
Алатна фей шад йикъар чин
гаф герек туш. шад жезва зун
яргъалай акурла вин чин

Шад я уьмуьр пис туш вин гьал
жегьил свас гъанва утагъдиз
Зун цуьк жеда ашукь тир вал
Вегь  зун гар . ярдин къужахдиз


Рецензии