И пакахав жа я Ж

Прачыка Там-с.
С Прачетасав Я ЗЬ гамаш

І вот кропля алею даж
Пала с Псіхеі на Вась.
Ах, дзе ш ты падзеўся пак!
Кахаў вець, Змеяк!?

Ды, ге!.. Оно глень! Ты бач!..
Он дворнік но ж вжэ ва ў бляць.
А НЕ й на гарМоні грал
Улад спакваля.

І скрылась с Капі Лаваш
Та Жар-Пцічка Ж прама важн.
І вдРУг мы нахоДзіма
Ту дымну ціп Жапк.

Ой, ляля! Ну, здравствуйця з!
– Ой, хто это гонды рапт? –
Да вот, Васілёк твой прам. –
Как?! Ай-яй-яй!..

Така вот Купалінка
Для Васьі дасталася й.
Калёсішча гарнае
Бо далі да Рак! И кто жэ? Светланачка!
Масковийка, Восьма цьма:
А ну патушы Агни! Иш, с Рэрих ани!

Абманамі ласьціца
Любая Тамарачка:
Ой, як ты, Вы, радасна
ІхРакЕкШ нам вальц!  Дык мы ш малака б…
Ідзь ф краваць.

… и крафт! Сил у Мняв!..
Па рэбрам! С Кабанчыкам-мразь…
Рахуй-не рахуй – а жыдку цалуй
Ф четвертНУ Ж.
Бо ты, как Озирис, Гор, ну…й в нюх пух


Рецензии