Ан-ти на тему Оля Фреймут та програма Ревiзор ч. 6

Можливі, але не реальні питання до ведучої програми «РЕВІЗОР» на «Новому каналі» та ще неймовірніші відповіді:   )))  … а також новеньке смішненьке :)


- Олю, а за що ви любите Притулу, Педана, Горбунова?
- Бо до Притули можна притулитися, з Педаном – бути педантичною, а дружба з Горбуновим дасться в знаки  на пенсії.
***
- Пані Олю, а чому ви до кухні закусочної «Темп» у Тернополі так дивно залазили? Це для того, щоб всі «зацінили» довжину Вашої сукні, чи малогабаритність сідниць?
- Ні, це було привітання для Сергія Притули з екрану! )
***
- Пані Олю, а чому Ви залишки засохлої сперми на матрацах у готелях «Гоголем-моголем» називаєте? Ви вважаєте, що слово «сперма» недоречне у прайм-таймі?
- Ні, це особисте і обговоренню не підлягає…
***
- Пані Олю, а чи є щось чого Ви боїтесь найбільше?
- Щоб в Києві не зібрався Новий Майдан із закликом «Фрека - геть!»
- Але Ви ж розумієте, що білявкам в Україні пост Президента не світить! Це – традиція!
***
- Пані Олю, - чому Злата, ваша донька, у соціальній мережі «Вконтакте» зареєстрована, як Злата Мітчел? Чому не Фреймут – для підвищення статусу мами? Чому не  Коник (не взяла дівоче прізвище матері, так як Ви)? Чому не Притула (заради жарту над Сергієм)?
- Ну, я не знаю! Можливо,  дається в знаки її батьківське Великобританське коріння…
***
- Злата, дитино, не дивись новини про Майдан! – Сказала Ольга Фреймут та вимкнула телевізор.
- Але ж там новітня історія!
- Вони п’ють чай зварений у брудному казані на брудному-брудному Майдані, та не відомо з якої води.
- Але ж ще жоден від чаю не помер!
***
- Пам’ятаєте, шановні читачі, як Оля Фреймут говорила, щоб ми не ходили по інших каналах?! А сама пішла з НОВОГО на 1+1. То як тепер з довірою? (автор)
***
- Ну то що, є вже мій стілець? (запитала Ольга Фреймут в ресторані «Старий млин» у Тернополі, коли приїхала туди втретє).
- Так! Це найулюбленіший стілець гостей! Ви б бачили їхню радість на обличчях, коли приліплюють під ним жуйки! )))
***

- Середній зріст українців 169 сантиметрів: чоловіки – 175, жінки 164 сантиметри. – дані з інтернету. То чому ж ви пані Олю міряєте стелі у ресторанах у «Сашеньках», зріст якого: з ваших слів – 208 см?
- А-а-а… зате ні в кого такого більше не має! … ну і що, що на 39 см вищий ніж середньостатистичний …
***
Партія Зелених України і не тільки дякують Олі Фреймут за секрет рецепту «Зеленого борщу»!
У чергу стали члени ЛГБТ товариств за розкриття секретного рецепту «Голубого» та «Рожевого»… )))


Рецензии
ЛГБТ это то что нам нужно!

Педро Гомес   13.07.2014 20:15     Заявить о нарушении