За суттю свiт - суцiльнi вiршi
похмурий ранок, гарний день...
Перо – малятком жвавим – пише
рядки неспіваних пісень.
Де тихе небо – тиха річка.
Де тихі хмари – тихий сум.
Де місяць тихо палить свічку
нічних незлих безмовних дум.
...Весь світ – усміхнена абетка,
де що не буква – то любов.
...Душа напише без чернетки
про щастя вірші – знов і знов...
Свидетельство о публикации №114071305395