В нас тут шо шэ нымае? Грабэль?

То мы зарыкы ш Томы во впрэм!
Да й томыся СоБе, Белый Тень,
Раз зайШоф до Ж швагРэй Ж.

Гот пак добры усе табуретк
В ІвацевічКах зроБляць шызьзе!
А ты шо, хоч шэ в шэльм,
Штоб зробылы са й дрэф?

Го! Даш бес клей
ПрыныСуць табе заре й пасьцельк!
Ну, бо як эт ты так
Хоч шэ й жыты до й ста, Б.

...мы ш такы покыль в шчэнь.
Колупаем жабэй, ХерСоньЕС...


Рецензии