И мнит разбойник

: Он лиш скот ва псовнь.
Нет волка на гавно

Яшче цьвіце тут гонды рута с мятай.
Яшче з ладонь магу смородінк в пастКУ СЬ.
Бо вот-вот-вось сейчас ля мне салдатык
Заткнэ ВКонтакті й жовч.

Ну, шо ты хоч! Усі з далы прысягу й
Ны убываты а ны хоть собакы й
Якіх там кішк. І навытьКЫ Й ны й батька
Ны влуп Трушко Ж.

Бо вот: Вадзім, бач, едзе вжэ Ж на танКУ Й
Куёць патрон з гандоны кучышч самкам.
І – бляха муха – от шо падлы нравітц:
Зламаць рыбро б свят ойц!

Зік хайль! С Павлом, Пытро!
Пашлі зь в муйЗейЧык псоф!
Там выпЕм грам так 100
І й гавТамат фрыц ф бой.

Такі вот птічКІ ЗЬ кто вырошч.
Наверна, Гром Ж.
Ну, этат вот, стішком.
Бо пстрычКУ Ш дал Говнёшц с рухЖом:
Мо, знаць трэ й мов бацькоў?

Но!.. звер фсе вш гарацкой!
І ты ісволь іх вчос маскофск.

...ну, вот: нармальны хлопчык?
Дык трэ загадзіць ф смоўж


Рецензии