Мов дощ

Без надії сподіватися
І жити,
Вірячи, що ти мов дощ
Прийдеш,
Принесеш мені,
Звичайні квіти,
І звичайне щастя,
Що без меж,
Думкою радіти час від часу,
І долати прикрість на шляху,
В усмішку ховаючи образи,
Усвідомлю,
Я таки живу……..
12.07.2014


Рецензии
Прекрасна метафора. Чарівна образність, душевно. Захмарний вірш - дуже сподобалось...

Ли Чень Дао   12.07.2014 20:51     Заявить о нарушении