No place to hide
The last
No future-
Only past
Every day feels
Like a torture
It’s my fortune
And no more place
To hide
Every night
Is like a storm
No sleep
And all feels wrong
No more questions
In my mind
No more strength
To fight
And no more place
To hide
No one can find
A way
No need
Cause all
In vaine
Who can make me
Understand
Where’s my
Promise land
I need some place to hide…
Свидетельство о публикации №114071202862