Yesterday
But today
I’ve got nothing
And remember only
My Yesterday
Yesterday
I was so brave and strong
Yesterday
I didn’t think about
What is
right
And what is
wrong
Yesterday
I had
A dream
Now who can stop
My everlasting
Scream!
Свидетельство о публикации №114071202769