Ибо дэ ж Лотать цвицё

Ва ў Сухім Бор
Каль цёт Тоньк

Нэбо заложанэ
Людьськымы слёзамы!
От-от прорвэцця
Тут гондэ от стрэльбыща.
Гой, дасць жабкам слёск! Ф толулол.

Пэтра і Павла ж
Но й трэ вамп прохаты каксь,
Шоб на й УкраІны
Інкы ны кралы ныц.
Тіпа ж Губенкый с Сашонк.
Гой! Да ты шо! Да вы – шок:
Скіль гэто во тіп Гано Зь.

Да! ГанаПаті з дно
Выймэ всэ ложыво.
Там ны заложана бомбый ва в схохВікШчах.
Да і нефтём с газа нём.
Всэ но выкачуй с радной Латоньк!

Так шо росплата ждэ вовк.
Шо ж я зроблю, коль асёл.
Вот, ну, асел ці дом мой.
Не! Ўсе сце целія сценк! Будзе ясце дазь музей.
Калі памрэ ваш гэт пэнь Сь.

…ну, хоць схавайце паэт
Дзе во ва в садзе старэньк.
Коб ны на свалцы з опэньк…

ілі й дэ й во й кол буськэй:
попыл на нэбо коб шэр


Рецензии