Зоре плином

 

зоре плином світ зайнявся,
не салют, то мрій вогні!
розмовляємо про щастя
нам досяжне лиш у сні…
небо дихає Любов’ю,
на руках Її печаль
нам однакова з тобою,
ніч п’янка зове удаль…
натякає на розлуку
доля зла, що грає нас,
і дарує тільки муку,
кровоточить з болем час,
доганяє злодій-вітер,
скло у п’ятах  наших ніг,
а серця розбила відстань…
їх не склеїти вже більш…


Рецензии
Прекрасний вірш! Зачепило не на жарт....

Ли Чень Дао   12.07.2014 01:53     Заявить о нарушении
Приємно вражений Ли, що зачепили мої почуття спасибі!.. Віктор...

Виктор Сурженко   03.08.2014 17:57   Заявить о нарушении