Верба хилила гiлля до води

Верба  хилила гілля до води,
А день хилився до Іван- Купала,
І пахло зіллям,
Шалом молодим,
Сідало сонце
Хвиля чаклувала,
Серед дерев хтось
Ніжно шепотів,
То мабуть мавка
Коси заплітала
11.07.2014
_________________________________________
Надихнула фоторобота Олени Колесніченко


Рецензии