Ой, якось так

Моему другу Юрику.)

Ти все сказала? Одеська пані,
Не кип'ятюсь я - ти буря у стакані!
Все розумію, цей темперамент...
Зроби перерву, або регламент!
Чого кричиш? Ще й репетуєш!
Агов, мала... ти мене  чуєш??
Кажу - робота, бракує часу!..
Така настирна, нема на тебе спасу!
Ти все сказала? То може кави?
О, то є  добре, погляд лукавий)
Смієшься? Бачиш, все дуже гарно!
Така цікава!  "Слєгка - кустарно" -
Всі твої рими! А ще спонтанно,
Береш і пишеш!  Інна - погано!
Слова - не ті! все геть  невдало,
Та ні, In_nes, краще бувало!
Пиши, пиши... вже йду - робота!
"Поговорим когда ? Ну, жди - суббота!")

In_nes

Ukraine, Odessa


Рецензии