Вишневу кров ви п те Украiни

Вишневу кров ви п'єте України
Вона кипить і бродить від руїнів
Мов той вишняк тече по скроні ниви
Та хміль руйнує серце України
 
Ми спалим у вогні обличчя сірі
Мов тих щурів в кайдани смерті кинем
Нам лиш підняти в гору очі сині
І кров вишнева серцем грізно плине
 
На нивах тих де кров твоя проллється
Вишневий сад, калина усміхнеться
І забуяє Україна мила
Своїх синів у гідності зростила
©Надін Буре


Рецензии
Страшно, больно и грустно. Держитесь. Мы с Вами.
С большим уважением к Вам и к Вашей Родине
Валерия

Бухвалова Валерия -Странная Лера   05.08.2014 09:44     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.