Як на двох шлях один...

відокремлює вітер світ од світу,
думку від думки, події од події…
може й нас? але ж ми безміру
закохані, ще більше щасливі
дві душі, двоє люблячих серць!

у одному рятуймось терпінні,
в спільнім диханні снів, серед мрій
все одно вільні ми, і невільні
од пожежі, од пристрасті тіл…

в нас зоріє Любов, пломеніє!
і зізнання лункі на вустах
не спиняються вже, як і Віра.
не зупинить ніщо Долі шлях.


Рецензии