А я не знаю яким свiт був до тебе
Ти мої очі,
Туман цей посеред ночі,
А я без залишку наче те небо...
Тобі кажу, що ти є мій Всесвіт,
Ти більша,
Я позабув, не згадати колишнє,
І хай завмре назавжди цей світ...
І я нічого не можу, не знаю,
Без тебе не жити,
І я дарую тобі всі квіти,
Всі ті, що зірвані і що зростають...
І світлофорами міряю відстань,
Ти моя швидкість,
Окрім тебе моє серце містить,
Лише тебе, бо ні для кого нема більше місця...
Свидетельство о публикации №114071101229