Я вiрю, я знаю

Україно, рідний краю,
Із тобою я страждаю,
Терористи і бандити
Вдерлися нас проучити.

Щоб були у зоні впливу
Імпер нового розливу,
Щоб  робили те, що скажуть,
За непослух в морду вмажуть.

Звикли нами керувати,
На свободу не пускати,
І вбивали і морили
Й поскидали у могили.

Та настала інша ера,
Де не буде мародера,
Буде злагода в сімействі,
Заживем по європейські.

Але нині, рідний краю,
Я хвилююсь і страждаю,
Йде війна і гинуть люди,
Не повинно цього бути.

Бо війна кривава справа,
Та героям нашим слава,
Переможуть чужу зграю,
Я в це вірю, я це знаю.
10.07.14.


Рецензии