Про тебе. на украинском

 Я так боюсь втратити тебе
Що відвернешся від мене
І не зможу пробачити себе
І біль в душі ніколи не мине

Мені тебе не вистачає
Я сумую за тобою повір
І розум мій глузд втрачає
І серце здичавіє як звір

Боюсь що мене ти забудеш
Що більше не скажеш "моя"
Чимось іншим зайнятий будеш
А вночі засумую "твоя"

Мені б твої очі побачить у сні
І вуста твої мене б цілували
Сьогодні у небі зорі ясні
Мене б твої руки всю ніч обіймали

Не кидай мене, не полишай
Я не хочу знову без тебе
Коли сльози в очах ти не зважай
Вони мріють лише про тебе


Рецензии