Як добре

Як добре бути ще малим
Й не знати що тебе чекає,
Чи зустріч з добрим, а чи злим
І що в житті це означає.

Як добре бути молодим
Й не знати розпачу й печалі,
Які зустрінеш ти старим
І що тобі робити далі.

Як добре бути вже старим
Та й ще обізнаним у всьому
І, довіряючи святим,
Піти пожити в рай, додому

Як добре бути все ж живим
І думати і щось робити
Та бути добрим, а не злим
І довго, довго в світі жити.
08.07.14.


Рецензии