Сябрам
Званіце мне, пакуль што “Дома”.
Пакуль для вас гучыць упарты зумер.
Пакуль не стаў занадта ўжо вядомым.
Званіце! Помніце мой нумар!
Званіце мне і днём і ноччу,
хто ў сяброўстве не заблудзе.
...І тыя, што хавалі вочы,
Да часу, як мяне не будзе!
1.01.2012
Свидетельство о публикации №114070806014
Вацлав Хадосевич 23.12.2014 07:37 Заявить о нарушении