А ты заметишь если я уйду...
А ти помітиш якщо я піду
В ранкову тишу, щоб не повернутись?
Щоб витерти із пам’яті тебе
Й ніколи вже до тебе не торкнутись ?
А чи згадаєш коди я піду
Про мою ніжність, дотики і ласку?
Про пережиті ранки й вечори,
Про не здійсненну нашу казку?
А чи торкнеться смуток твого серця,
Коли вже поруч мене більш не буде?
Чи може навіть втрати не помітиш,
І наче сон мене забудеш?
Чи пригадаєш, а чи засумуєш
За мною, коли втратиш назавжди?
Коли одного літнього світанку
У твоїй долі лишу я лише сліди…
07.07.14.
Свидетельство о публикации №114070802919